Economic

Cele mai mari reduceri eMAG la boilere electrice sau pe lemne

Reduceri eMAG boilere electrice sau pe lemne. Dacă sunteți în căutarea unui boiler, la eMAG găsiți o gamă largă de produse, atât ieftine cât și eficiente energetic.

Boilerul electric Gorenje, de 150 de litri, de exemplu, este o alegere perfectă pentru cei care vor să aibă apă caldă în abundență. vine la pachet cu o reducere consistentă de 36 la sută și costă doar 852 de lei.

Îl puteți cumpăra de aici.

Pentru a profita de seria de reduceri eMAG la boilere, intrați aici.

Reduceri eMAG la boilere pe lemne

Celor care dispun de o cantitate însemnată de lemne le recomandăm boilerul de baie, compus din focar și cazan de 95 de litri, de la Yugo.

Realizat din tabla decapata acest boiler are durabilitate indelungata si utilizeaza ca sursa combustibilulul solid. Se instaleaza pe sol. Cazanul si focarul sunt detasabile. Datorita faptului ca sunt neizolate odata cu incalzirea apei calde are loc si incalzirea ambientului in care este montat boilerul.

Vine la pachet cu o reducere de 16 la sută.

Îl puteți cumpăra acum, de aici.

Reduceri eMAG la boilere electrice

Boilerul termoelectric cu serpentină Tesy, de 100 de litri, are un sistem de încălzire care reduce cu până la 16 la sută pierderea termică, datorită înlăturării punții termice între rezervor și sistemul de prindere pe perete.

Modelul are termostat reglabil și întreurpător rezistent la umiditate, cât și un sistem fiabil electric, garantat cu certificate europene de siguranță.

Puteți profita de această ofertă aici.

Pentru a profita de reducerile eMAG la boilere, atât electrice, cât și pe lemne sau pe gaz, intrați aici.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *