Economic

O nouă linie de metrou în Capitală. Anunţul lui Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4

Primarul Sectorului 4 din Bucureşti, Daniel Băluţă, anunţă că Ministerul Lucrărilor Publice va construi o linie de metrou în zona Giurgiului-Luică-Progresul. Edilul susţine că lucrarea va creşte valoarea proprietăţilor, va atrage noi investiţii şi va duce la apariţia unor locuri de muncă bine plătite.

„E vineri şi întâmpinăm weekendul cu o veste excelentă! Vom avea metrou şi în zona Giurgiului-Luică-Progresul! Anunţul vine de la Ministerul Lucărilor Publice şi înseamnă, în mod clar, o accelerare a dezvoltării sectorului nostru. Va creşte valoarea proprietăţilor, vor apărea oportunităţi noi de afaceri, se vor creea locuri de muncă bine plătite, ceea ce înseamnă creşterea nivelului de trai al locuitorilor sectorului 4. E drept, proiectul este încă la început, însă îl voi sprijini cu toate puterile şi mă voi implica activ în tot ce înseamnă realizarea acestuia”, a anunţat, pe Facebook, primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

Potrivit primelor informaţii, noua linie de metrou care va traversa şi Sectorul 4 va avea o lungime de 11,94 km, 13 staţii, plus cea existentă în Gara de Nord, şi un depou la Progresul. Experţii estimează că noul metrou va avea capacitatea de transport de aproximativ 50.000 călători pe oră şi sens.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Sursa Mediafax.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *