Externe

Hackerii au atacat firma de avocatură folosită de celebrități precum Lady Gaga, Madonna sau Robert de Niro

Infractorii cibernetici cer bani și au prezentat o captură de ecran a unui contract al Madonnei. Firma de avocatură din New York spune că și-a notificat clienții și că lucrează cu experți în securitate cibernetică. Nu se știe ce sumă cer hackerii și dacă firma de avocatură negociază cu ei.

Firma a declarat într-un comunicat de presă: “Putem confirma că am fost victimele unui atac cibernetic. Am notificat clienții și personalul nostru. Am angajat experți în acest domeniu și lucrăm pentru a rezolva problemele. “

Site-ul companiei afișează doar un logo, dar înregistrările site-ului arată o listă de clienți de peste 200 de persoane și companii de top.

Printre clienții muzicieni se numără Sir Elton John, Barbra Streisand, Barry Manilow, Rod Stewart, Lady Gaga, Lil Nas X, The Weeknd, Madonna, U2 și Drake. Alți clienți sunt Andrew Lloyd Webber, Priyanka Chopra, Robert De Niro, Sofia Vergara, Activision, Inc, Sony Corp, LeBron James și Mike Tyson.

Compania de securitate cibernetică Emsisoft spune că hackerii au postat imagini online ale unui contract pentru Madonna’s World Tour 2019-20 complet.

Hackerii au încărcat, de asemenea, o imagine a unui director de date cu foldere numite după clienți. Postarea unui eșantion de date furate se face ca o modalitate de a demonstra că s-a întâmplat un hack și de a face presiuni asupra victimei pentru a plăti o răscumpărare.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *