Externe

Mărturii de la bolnavii COVID. Actriţă, 33 de ani, oficial vindecată: Sunt tânără și, totuşi, am trecut prin Iad. Vindecat nu înseamnă normal

Una dintre cele mai impresionante poveşti este a unei tinere de 33 de ani, o comediantă din Tel Aviv. Ea s-a îmbolnăvit pe o cursă aeriană din SUA, unde a stat câteva luni, şi totul a început brusc, cu febră, potrivit haaretz.com.

Apoi, a văzut ce însemnă să ai gust metalic în gură, şi-a pierdut pofta de mâncare şi mirosul. Au apărut apoi dificultăţile în respiraţie şi, în final, a leşinat. A ajuns într-un spital din Ierusalim. “Tușeam, iar plămânii mei ardeau”, spune Noam Shuster Eliassi.

După tratamentul dat de medici, femeia s-a vindecat oficial, dar spune că nu se simţea “normală”, ca înainte. “Mă simteam foarte slăbită, în șoc, şi nu aveam poftă de mâncare. (…) Am părăsit spitalul simțind că nu am niciun scop în lume”, povesteşte tânăra.

Femeia a rămas marcată de situaţia în care a fost şi le-a dat un sfat prietenilor ei virtuali. “Sunt tânără și cu toate acestea am trecut prin Iad. Aceasta este o perioadă foarte dificilă pentru noi toți. Așa că, dacă puteți să nu vă îmbolnăviți de coronavirus, faceți-o! E nasol”, a scris ea pe Twitter.

La nivel mondial, aproape 13 milioane de oameni s-au îmbolnăvit de COVID, iar 7,11 milioane au fost declarați vindecați. 
 

dieta care o tine pe mama lui elon musk intr o forma incredibila este la indemana oricui Show

14 Iul, 15:30

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *