Externe

Proteste de amploare pe străzile din Paris, chiar de Ziua Franței. Confruntări violente între cetățeni și forțele de ordine

Manifestanții s-au adunat în număr mare între Piața Republicii și Piața Bastiliei din capitala franceză, la un protest organizat la apelul sindicatelor Confederaţia Generală a Muncii (CGT), Solidari (Solidaires) şi Colectivul Inter-Spitale (Collectif Inter-Hospitaux) pentru a cere resurse suplimentare în spitalele publice.

Protestatarii au devenit violenți și au aruncat cu totul felul de obiecte spre forțele de ordine, care au ripostat cu gaze lacrimogene.

Participanții la protest nu au mai ținut cont de faptul că suntem în plină pandemie de coronavirus și au ieșit în stradă fără să respecte vreo măsură. Au renunțat la purtarea măștilor de protecție sau la respectarea distanței sociale.

Un alt protest al cadrelor medicale a avut loc luna trecută la paris. Manifestația s-a transformat într-o confruntare violentă, căci oamenii au început să arunce cu pietre, forțele de ordine au dat cu gaze lacrimogene. Mai multe mașini au fost distruse și unele persoane au fost rănite.

fotografiile cu andreea esca la petrecere pe care le a vrut sterse de pe internet Actualitate

14 Iul, 17:55

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *