Externe

Român-erou în Italia: „A redeschis ochii, iar mama urla de bucurie”

Alin Stoian este din Craiova, dar ca orice român și-a încercat norocul afară. Și a reușit. Zilele trecute, salvamarul român a devenit erou după ce a readus la viață un copil de 12 ani,

Mai întâi, Alin l-a scos pe copil din apă, după care, când a văzut că acesta nu își revine, i-a făcut masaj cardiac timp de mai multe minute până și-a revenit. 

A redeschis ochii

„Când l-am recuperat din apă, băiatul era inconştient. Aşa că am făcut resuscitarea oferită de protocolul BLS. Am făcut masaj cardiac şi respiraţie artificială în secvenţă, iar la final, la al patrulea ciclu al procedurii, băiatul şi-a redeschis ochii, cu mama în lacrimi urlând de bucurie. Ulterior, a intervenit medicul de 118, iar băiatul a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Roma “, a povestit Alin Stoian pentru La Repubblica.

O mamă fericită

Mama copilului, care a asistat la readucerea la viață a fiului său, nu știe cum să-i mai mulțumească lui Alin.  „Mulţumesc Alin, eşti un salvamar erou”, i-a transmis ea. În plus, i-a promis că va veni personal să-i strângă mâna.

Român-erou în Italia: „A redeschis ochii, iar mama urla de bucurie”

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *