Horoscop

Horoscop special. MERCUR în emoţionalul RAC 2020. Până pe 4 august avem treabă cu sufletul nostru!

Asadar, pe 28 mai Mercur intra in Rac, pe 18 iunie incepe perioada retrograda in Rac, pe 12 iulie iese din retrograd si pe 4 august Mercur paraseste aceasta zodie si intra in Leu.Aceasta calatorie a lui Mercur in Rac va crea si sustine interes de gandire si vorbire in jurul sufletului, casei, caminului, familiei si a legaturilor emotionale de orice fel. Daca pana acum eram mai detasati, sociabili, vorbareti si chiar superficiali cu Mercur in Gemeni, acum totul devine personal si sensibil. “Ce e aici pentru mine?” intreaba Mercur in Rac.
Mercur este o planeta cu energie mentala, deci NU este dominat de emotii, insa atunci cand este in Rac totul se schimba.
Tot ce inseamna energia lui Mercur se adapteaza dupa sensibilul, emotionalul, romanticul, iubitorul si casnicul Rac.
Mercur in Gemeni ne-a facut vorbareti si curiosi, Mercur in Rac ne face introvertiti si discreti. Este o excelenta ocazie sa ai o conversatie interesanta cu tine insuti.Daca esti mai extrovertit de felul tau, acest tranzit este mai provocator. Insa, daca avem mereu mintea ocupata cu exeriorul uitam cum sa comunicam cu cea mai importanta persoana din lume: cu noi insine.
Mercur in Rac e acea perioada din an in care poti fi mult mai atent la tine si la ce spune povestea ta interna. Vei fi surprins ce multe vei afla despre tine.Ce inseamna, mai exact, atunci cand Mercur este in Rac?Sursa RomaniaTV.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *