Monden

Am aflat ce medie a avut Mirela Vaida la BAC. Reacția vedetei de la Acces Direct: “Dacă vă uitaţi în ochii mei…”

Căsătorită, cu trei copii, vedeta Antenei1 se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Puțini știu, însă că aceasta a fost și o elevă model, care a impresionat mereu pentru abilitate și note foarte mari. De altfel și la bacalaureat aceasta a obținut o medie cu care se poate mândri.

„Eu am dat BAC-ul în 2005, zici că a trecut o eternitate. Da, la Liceul de Informatică din Iaşi. Dacă vă uitaţi în ochii mei, chiar mă şi vedeţi că sunt deşteaptă. L-am luat cu 9,62. Nu se afişau pe vremea aia că mă lăudam şi eu. Trebuie să o spun pe gură că altfel nu se află”, spunea Mirela  Vaida.

După finalizarea studiilor liceale, aceasta a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, unde din nou a bifat o medie foarte mare, 9,35 la licență. Între timp și-a luat și două atestate, de limba engleză și programator.

Mirela Vaida a urmat apoi și două masterate. Între anii 2005-2006 a finalizat cu succes un Master în Dreptul Comunitatii Europene, în cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti (media de disertatie – 9,66), iar în 2007 un Master in Comunicare si relatii publice, în cadrul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice.

Pe lângă emisiunea Acces Direct de la Antena 1, ea mai este angajată și a Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *