Monden

Andreea Mantea pleacă de la Kanal D! Care este motivul real și cine îi va lua locul! Este revoltă în rândul fanilor vedetei

Emisiunea Puterea Dragostei se filmează în Turcia, iar Andreea Mantea a decis să se retragă după doua sezoane. Ea l-a avut alături pe fiul ei David, pe care intenționează să-l aducă în România pentru a se bucura de familie și prieteni. Aceasta și-a dorit foarte mult să se întoarcă acasă.

„A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România! Pe cât de tare mi-au umplut sufletul fericirea și trăirile concurenților, pe atât de tare îmi doresc și abia aștept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunici și de prietenii lui din România”, a declarat Andreea Mantea.

Andreea Mantea va fi înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu, care a devenit cunoscută publicului larg după ce a concurat la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Cristina a prezentat alături de Victor Slav emisiunea Îmi place dansul și a avut o rubrică în emisiunea lui Teo Trandafir.

„Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei, sunt nerăbdătoare să îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care își caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenților!“, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu.

Fanii emisiunii au fost revoltați de această înlocuire, iar pe rețelele de socializare se vorbește deja despre o petiție prin care să ceară ca Andreea Mantea să revină la cârma emisiunii Puterea Dragostei.

cristoiu ludovic orban lanseaza scenarii si conspiratii mai ceva ca ceausescu in 89 Politică

13 Iul, 16:50

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *