Monden

Becali a dezvăluit de ce nu l-a mai cununat pe Cristi Borcea şi a treia oară: “Prima nevastă este dar, a doua este mila, a treia este…”

Latifundiarul din Pipera a spus că şi la cea de a treia căsătorie, fostul acţionar de la Dinamo i-a cerut tot lui să-i fie părinte spiritual, însă s-a văzut obligat să-l refuze. “El mai voia să-l mai năşesc, dar eu nu mă joc, eu când l-am cununat pe Cristi, că-l iubesc, i-am spus aşa: `Băi, fii atent, o lași pe Mihaela, te căsătorești cu Alina. Dar eu nu sunt omul să cunun la mișto și la vrăjeală. Te cunun ca părinte spiritual şi, pentru mine, tu ești finul și ea e fina, Alina`”, a spus Gigi Becali, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Întrebat dacă mai ţine legătura cu Alina Vidican, omul de afaceri a negat. “Cu Alina nu am mai ținut legătura. Ea nu a mai sunat. Nu vreau să intru în discuții. Pentru mine, Alina Vidican este fina mea”, susţine Becali.

Becali: Dragostea e altceva, dacă o iubeşti nu o laşi niciodată

Apoi, după ce s-a despărţit şi de cea de-a doua soţie, Cristi Borcea s-a căsătorit cu manechinul Valentina Pelinel. Şi de această dată, a apelat la Becali, pentru a-i fi naş.

“Când a lăsat-o pe Alina, i-am zis că nu vreau să o supăr pe Pelinel, dar, `copii, luaţi-vă naşi`. Pentru mine, Alina e fina şi copiii cu Alina care au fost botezaţi de mine, că nu ne jucăm de-a nășitul. (…) Dragostea e altceva, dacă o iubeşti nu o laşi niciodată, o ţii toată viaţa”, a continuat Gigi Becali.

“Eu i-am zis (lui Borcea – n.r.) că atunci când îi critic pe oamenii care-şi lasă nevestele, nu fac aluzie la el. Prima nevastă este dar, a doua este mila, te lasă Dumnezeu, că tu eşti vagabond, să o laşi pe prima, să o iei pe a doua, din milă petru tine te iartă, dar a treia se zice că este blestemul”, a comentat Gigi Becali, vineri seară, la Antena 3.

George Becali, despre Cristi Borcea şi cele trei neveste

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *