Monden

Cristi Borcea, pregătit să fie tată pentru a zecea oară! Primele declarații!

”Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a spus Borcea la GSP.ro.

Recunoaște că nu a avut parte de lux în penitenciare – bai mai mult, se făceau și tot felul de controale.

“De unde celulă de lux? Era un spectacol când veneau controalele să vadă celula lui Borcea. A venit și doamna ministru în control! Eram câte 12 în cameră. Dușul era pe hol, la 500 de metri. Unde era luxul?

Nici la Poarta Albă, nici la Jilava n-aveau duș în cameră. La Jilava avea pe secție dușul și făceam 200 de persoane într-o singură oră! Eu n-am stat niciodată doar cu Victor și Giovanni. De exemplu, la Jilava eram 4.

Cristi Borcea, care are nouă copii, cu trei femei diferite, afirmă că este pregătit să fie din nou tată. Asta doar dacă ar fi dorința frumoasei sale soții, Valentina Pelinel. Afaceristul recunoaște că în acest punct nu și-ar mai dori neapărat încă un copil.

„Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nicio problemă (…) Valentina este cea care se ocupă de absolut tot.

Cu ea am probleme pentru că este o mamă ordonată, vrea ca totul să fie ca la carte, iar eu îi cam răsfăț pe copii”, a spus Cristi Borcea, într-un interviu recent.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *