Monden

Marcel Pavel, decizie radicală după ce s-a vindecat de COVID-19

Acum, Marcel Pavel a luat o decizie radicală. Îndrăgitul cântăreț a plecat acasă, la părinții săi, în Câmpulung, pentru a lăsa în urmă o perioadă tumultul Capitalei. În urmă cu o săptămână și jumătate, Marcel Pavel a avut dificultăți de respirație, iar medicii i-au pus masca de oxigen și a fost conectat la perfuzii. Dubla pneumonie i-a afectat și mai tare starea de sănătate artistului.

„Am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (…) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (…)

Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea”, spunea Marcel Pavel atunci.

Marcel Pavel a transmis miercuri, în ziua în care a fost externat din spital, un mesaj fanilor săi.  Artistul a postat pe Instagram un mesaj prin care anunța că este ziua fiicei sale, Yuvenalia Ioana, care împlinește 7 ani.

“Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, fetița mea YUVENALIA IOANA PAVEL împlinește 7 anișori! Să-i urăm împreună “LA MULȚI ANI”! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ!”, a scris atunci cântărețul.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *