Monden

Probleme mari pentru Alex Bodi! Iubitul Biancăi Drăgușanu, prins de polițiști încălcând legea. Ce s-a întâmplat

Potrivit Poliției Capitalei, marți, în jurul orei 12.00, un echipaj de poliție a oprit în trafic un vehicul condus de un bărbat de 35 de ani, care circula cu viteza de 104 km/h.

Bărbatul a fost sancționat, inițial, cu o amendă contravențională în valoare de 2.175 de lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.  Însă după mai multe verificări, polițiștii au descoperit că tânărul se află în izolare la domiciliu, motiv pentru care a fost dus, sub pază, în carantină instituționalizată.

”La data de 23 iunie, în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism  înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h. Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază”, se arată într-un comunicat emis presei.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *