Monden

Șoc în showbiz! O cântăreață celebră a vrut să se sinucidă! Presiunea a fost prea mare. Cine i-a salvat viața

Într-un interviu pentru CBC Radio One, artist a mărturisit că în anul 2017 a traversat o perioadă nefastă și că nu credea că-și va mai reveni din depresie. Aceasta a dezvăluit și că se gândea intens la sinucidere.

“Cariera mea se afla pe o pantă ascendentă și tot urca, apoi a coborât. Pentru mine, momentul acela a fost precum un cutremur puternic. Mă despărțisem de iubitul meu, care acum urmează să fie tatăl copilului meu și atunci eram foarte entuziasmată că voi avea succes cu noul meu album. Dar validarea celor din jur nu m-a ajutat și m-am prăbușit”, a povestit Katy Perry.

Cine i-a salvat viața

“Probabil că recunoștința mi-a salvat viața pentru că, dacă nu aș fi descoperit asta, aș fi rămas în propria tristețe și apoi e posibil să fi făcut acel pas. Dar am găsit puterea să fiu recunoscătoare. Pentru mine a fost important să ajung în acel punct în care eram distrusă tocmai pentru a-mi vedea viața dintr-o altă perspectivă”, a  adăugat ea.

În prezent, Katy Perry este fericită. S-a împăcat cu iubitul ei, actorul Orlando Bloom, iar în aprilie cei doi au anunțat public că așteaptă un copil. 

“Câteodată nu știu ce este mai rău, să mă feresc de virus sau valurile de depresie care vin cu situația asta. (..) Am cinci zile bune și după aia două în care stau și plâng toată ziua, uitându-mă la degetele de la picioare. Cred că este cu siguranță ceva hormonal”, spunea  Katy Perry într-un alt interviu.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *