Monden

Surpriză de proporții la Antena 1! Cine va fi noua asistentă a Mirelei Vaida, la Acces Direct, după ce Emily Burghelea și-a dat demisia?

Cosmina Adam va fi noua asistentă a Mirelei Vaida. Decizia conducerii Antena 1 vine după demisia în direct a fostei asistente Emily Burghelea, demisie care a creat scandal de proporții. 

„Dragii mei, începând de astăzi, pot spune că traiectoria vieții s-a schimbat cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial și reporter special.

Nu vă puteți închipui cât de fericităăăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! Visați cu ochiul minții!”, a scris Cosmina Adam pe pagina personală de Instagram.

Cine este Cosmina Adam?

Cosmina Adam are 29 de ani și este din Vaslui. Deși nu foarte cunoscută în spațiul public, tânăra  a mai fost prezentă în platoul Acces Direct

Aceasta a urmat cursurile Colegiului Naţional de Artă “Octav Băncilă” din Iaşi. Este obișuită cu camerele, deoarece a mai apărut pe micile ecrane prin intermediul Orechestrei „Rapsodia Vasluiului”, ocupând locul de solistă.

Cântăreață de muzică populară, Cosmina Adam și-a anunțat recent apariția ultimului clip video realizat pentru noua sa melodie, “Astăzi este nunta mea”.

[embedded content]

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *