Monden

Veste-șoc la Hollywood. Un actor celebru s-a logodit cu o femeie cu 38 de ani mai tânără. Seamănă izbitor cu fiica sa!

Dolph Lundgren este un nume de răsunet în lumea filmelor de acțiune din anii ’90. Actorul în vârstă de 62 de ani s-a îndrăgostit nebunește de o antrenoare de fitness de numai 24 de ani, cu care s-a logodit în Suedia. Emma Krokdal are 24 de ani și este aproape de vârsta fiicei mai mari a lui Dolph, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe actor să o ceară în căsătorie și să își vrea să îsi clădească o familie alături de ea.

Amorezii sunt într-o relație de câteva luni, însă  au considerat că sunt făcuți unul pentru celălalt, motiv pentru care deja fac planurile de nuntă. Anunțul logodnei a fost făcut chiar de Dolph Lundgren pe contul său de socializare, dar reacțiile nu au fost chiar cele pe care și le-ar fi dorit.

„Felicitări fiicei tale. Cine e norocosul?”/ „Fiica ta s-a logodit? Felicitări Dolph!”/ „Felicitări fiicei tale și partenerului ei” au fost câteva dintre comentariile ironice ale urmăritorilor actorului.

În 2019, TMZ l-a întrebat pe Dolph Lundgren ce părere are despre actorii de la Hollywood care încep o relație cu femei mult mai tinere decât ei. Starul cinematografic a susținut că vârsta nu ar trebui să conteze, ci modul în care se înțeleg și personalitățile lor.  

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *