Monden

Vloggerul Selly a venit la ultimă probă a BAC-ului cu o Dacie, după ce la proba a doua a ajuns cu un bolid de lux

 Cu aceeaşi ocazie, vlogger-358168.html”>vloggerul cu peste 2 milioane de urmăritori, a declarat că şcoala nu te ajută prea mult să faci bani şi adesea te învaţă lucruri inutile.

Şcoala românească ignoră foarte multe lucruri de interes şi te învaţă foarte multe lucruri inutile. Este bine să înveţi pentru BAC, este foarte bine să iei o notă mare la BAC, dar trebuie să fii conştient că, spre exemplu, la română, toate comentariile pe care le-ai învăţat, te-ai chinuit să înveţi atât despre fiecare operă, au zero valoare după ce termini liceul. Nu mă ascund să spun treaba asta.

La matematică e un pic mai utilă situaţia, dar, de asemenea, să fim realişti, câţi dintre voi o să folosiţi derivate integrale, lucruri de genul acesta, după ce daţi Bacalaureatul. Deci, şcoala e utilă, dar ar putea să fie mult mai utilă decât e.

Din păcate, educaţia din România nu s-a schimbat deloc în ultimii 30 de ani şi de îndreaptă spre un dezastru’‘, a spus Selly, vlogger-358168.html”>vloggerul urmărit de peste 2 miioane e urmăritori, în special adolescenţi.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *