Politic

Adrian Năstase, mărturie-bombă. Liberalii au dreptate să nu crească pensiile cu 40%: Totul este mai curând o jucărie electorală!

„Nu poți să oferi o creștere de 40% pentru un an, pentru că pensionarii vor trăi totuși mai mulți ani, chiar dacă sunt oameni în vârstă și vor trebui să aibă o pensie sustenabilă și pentru doi, pentru trei, pentru patru ani. Or, în măsura în care nu reușești să realizezi resursele economice necesare să produci banii necesari asigurării acestor pensii, totul este mai curând o jucărie electorală si eu n-am fost niciodata de acord cu asa ceva.

Unii au spus ca am avut o abordare mai curand social-liberala. Eu cred ca economia este cea care trebuie sa-mi dea masura tuturor lucrurilor. Merge economia, vom avea bani si pentru pensii”, a declarat Adrian Năstase la EVZ TV.

PSD a declarat că va depune moțiune de cenzură dacă guvernul liberal nu crește cu 40% punctul de pensie de la 1 septembrie, așa cum prevede legea.

Premierul Ludovic Orban a spus că Guvernul va crește pensiile, dar nu cu 40% pentru că bugetul țării nu permite acestă majorare.

gata cu distractia anuntul facut de violeta alexandru nu ne dorim lucrul acesta Actualitate

13 Iul, 11:16

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *