Politic

Ciolacu: Guvernul a lăsat pe drumuri peste un milion de oameni

Ciolacu acuză partidul liberal că „s-a jucat luni de zile de-a anticipatele!”, ignorând astfel, încă de la început pandemia.

„Ați închis lumea în case și ați tras obloanele firmelor. Ați lăsat pe drumuri peste 1 milion de oameni. Pe alții i-ați trimis la export la cules de sparanghel în zone roșii din Europa! Nu ați luat nicio măsură concretă, doar ați făcut achiziții la suprapreț de la firmele de casă. Să vă fie rușine, ați pus România pe harta corupției internaționale legată de achizițiile de echipamente medicale.”, susține Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

Ciolacu susține că parlamentarii au fost nevoiți să lucreze de acasă din cauza unui „iresponsabil de la PNL”.

„Am lucrat în sistem video online (… ). E inedit. Dar știți de ce?! Pentru că un iresponsabil de la PNL a venit infectat la Parlament, pentru că trebuia dvs să vă lansați candidații la alegerile locale! Noi în Parlament am vrut să protejăm nivelul de trai al românilor și capitalul românesc. Astea nu sunt legi populiste! Sunt legi votate de toate partidele politice, cu excepția PNL într-adevăr!”, afirmă liderul PSD.

Ciolacu îi cere președintelui „un plan concret de redeschidere” 

„Domnule Iohannis, (…) testați populația și veniți cu un plan concret de REDESCHIDERE! PSD a întins o mână către dialog. Ați refuzat-o! Dar nu uitați că în timp ce dvs vă țineți de lupte politice, românii încep să trăiască de pe o zi pe alta. Vă asumați și asta, domnule Iohannis?!”, conchide Ciolacu.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *