Politic

Ciolacu le cere lui Orban și lui Predoiu să vină “urgent” în Senat: PNL transformă țara în lagăr medical

“În niciun caz nu vom permite transformarea țării în lagăr medical!”, spune Ciolacu, adăugând că românii trebuie apărați, iar “abuzurile nu trebuie comise sub pretextul pandemiei!”.

“Premierul Orban și ministrul Justiției Predoiu trebuie să vină urgent în Senatul României!! Unde românii trebuie apărați, nu abuzurile comise sub pretextul pandemiei!

Virusul nu are culoare politică, dar Prostia, Neputința și Lăcomia sunt vopsite în galben! Pentru a-și acoperi furturile, Guvernarea PNL lovește zi de zi în români.

Legea carantinei, trimisă de Guvern Parlamentului, este dovada supremă a batjocurii la adresa drepturilor și libertăților românilor. Ieri, la Cameră, am corectat o parte importantă a acesteia, eliminând zeci de nenorociri, dar descoperim alte orori juridice și o luăm acum de la capăt în Senat.

Le solicit prezența premierului și ministrului Justiției la dezbateri, față în față cu CSM, ONG-urile de apărare a drepturilor și libertăților cetățenești, medici și pacienți!

În niciun caz nu vom permite transformarea țării în lagăr medical! Guvernarea PNL a produs numai aberații! Pe bandă rulantă. Însă, cei care suferă din cauza incompetenței crase a PNL sunt românii!”, a scris preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *