Politic

Consilier local PSD, gafă jenantă pe Facebook. A crezut că promovează o “elevă de 10 la Bac”. Cum s-a făcut acesta de râs

“Ea este Alexandra Timofte, o elevă din România care a învățat şi a scris la lumânare şi care a luat bacul cu 10… Dar noi o promovăm pe Vulpiţa… Bravo, Alexandra, ţine-o tot aşa!”, era mesajul scris de cei care au făcut gluma pe Facebook şi care a fost distribuit şi de consilierul local din Câmpia Turzii, Ionel Isac Tudorache.

Gafa consilierului PSD a fost observată imediat şi taxată de mulţi prieteni virtuali, pe aceeași rețea de socializare, potrivit turdanews.ro. Aceştia nu s-au abţinut să râdă de politician, sau să-i scrie chiar diverse comentarii.

Ionel Tudorache, ironizat pe Facebook: “Pare a fi premiant la capitolul prostie”

“Alexandra, ține-o tot așa!!! Am văzut mulți idioți la viața mea însă consilierul psd Isac pare a fi premiant la capitolul prostie. (…) Da măi Isac, Alexandra ta (Mia) pentru cultura ta generală este și acum în bibliotecă, este fată de 10… Zece (…)”, a comentat un utilizator Facebook.

Tânăra din postarea consilierului PSD este, de fapt, Mia Khalifa, o fostă actriţă care a jucat în filme pentru adulţi. În urma unui scandal iscat, a primit ameninţări cu moartea şi s-a retras apoi din această industrie. Acum este model de videochat și, uneori, comentator sportiv.


 

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *