Politic

Daniel Ionașcu, liderul PPU, reacție fulger la anunțul surprinzător al lui Marcel Ciolacu: “Partidul nostru se dezvoltă organic”

Daniel Ionașcu a salutat demersul social democrațiolor, dar a ținut să sublinieze că umaniștii nu au în vedere alianțe politice la acest moment.

“Salutăm anunțul dlui Ciolacu precum că se va face o alianță PSD-ALDE-PRO ROMANIA pe partea stângă a eșichierului politic și le dorim succes. În ceea ce ne privește pe noi, partidul nostru se dezvoltă organic și nu are în vedere alianțe politice”, a scris Daniel Ionașcu pe pagina lui de facebook.

Miercuri, Marcel Ciolacu anunța o posibilă alianță între PSD, ALDE și Pro România pentru București.

“Am avut discuţii chiar şi ieri cu domnii Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu. De obiecei discutăm în fiecare zi. Şi o să discutăm şi astăzi. Eu sunt ferm convins că vom avea o alianţă de stânga cu accente liberale pe tot Bucureştiul, cu alte cuvinte pentru toate sectoarele cât şi pentru Primăria Generală a Capitalei. Am putea vedea o alianţă pentru toţi candidaţii de sectoare, cât şi pentru doamna Gabriela Firea, primarul general”, a fost declarația de miercuri a lui Marcel Ciolacu.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *