Politic

Decizie drastică! A fost dat afară din PSD!

Ionel Tudorache Isac a căzut în capcana unei glume ultilizată deseori pe Facebook în care pozele cu actori din filme pentru adulți sunt însoțite de mesaje înduioșătore.

“Ea este Alexandra Timofte, o elevă din România care a învățat şi a scris la lumânare şi care a luat bacul cu 10… Dar noi o promovăm pe Vulpiţa… Bravo, Alexandra, ţine-o tot aşa!”, era mesajul scris de cei care au făcut gluma pe Facebook şi care a fost distribuit şi de consilierul local din Câmpia Turzii, Ionel Isac Tudorache.

sursa: Facebook/ Isac Tudorache Ionel

Gafa consilierului PSD a fost observată imediat şi taxată de mulţi prieteni virtuali, pe aceeași rețea de socializare, potrivit turdanews.ro. Aceştia nu s-au abţinut să râdă de politician sau să-i scrie chiar diverse comentarii.

Marți după-amiază a fost făcut și anunțul privind excluderea din partid a consilierului.

“Organizaţia PSD Câmpia Turzii se dezice de ieşirile publice ale consilierului local Ionel Tudorache Isac, de aceea ne cerem public scuze pentru derapajele acestuia.

Pentru că nu este la prima abatere de acest fel, dorim să vă aducem la cunoştinţă faptul că în cel mai scurt timp vom demara procedurile de excludere din partid a domnului Isac şi retragerea sprijinului politic din Consiliul Local Câmpia Turzii”, transmite PSD Câmpia Turzii, citat de cluj24.ro.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *