Politic

Fiul lui Gabriel Oprea s-a căsătorit. Cine este noua soție a acestuia. Locul inedit în care a avut loc petrecerea, în plină pandemie

Gabriel Oprea Jr. și Davida s-au căsătorit religios marţi, respectând toate regulile din perioada pandemiei. La ceremonie au participat doar familiile celor doi, astfel că 12 persoane au fost la eveniment, cu tot cu preot, potrivit cancan.ro.

Nunta a avut loc marţi, pe proprietatea din Snagov a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, şi vine la mai bine de jumătate de an de când Oprea Junior şi Davida au spus da în faţa ofiţerului stării civile, mai exact noiembrie 2019.

După cum se poate observa în imagini, cei doi s-au cununat religios în sufragerie, într-un cadru restrâns, respectând astfel regulile impuse de pandemia de coronavirus, mai arată sursa citată. În plus, căsătoria s-a dorit a fi una discretă, fără mulţi “curioşi”.

Surse din anturajul mirilor susţin că tânăra a fost cerută în căsătorie în urmă cu câteva luni, atunci când fiul lui Oprea a luat-o prin surprindere cu gestul său. Cererea ar fi venit pe neaşteptate, într-o zi când partenera lui Oprea Jr. era acasă la acesta. Atunci, în prezenţa familiei, fiul lui Gabriel Oprea a îngenuncheat în fața Davidei şi cu inelul pregătit a cerut-o de soție.

Foto: cancan.ro

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *