Politic

PSD, nou atac dur la Ludovic Orban: “E prea târziu, va rămâne șomer!”

“În fața șpăgii Unifarm, Orban face șpagatul: vrea să-și șteargă urmele prin secretizarea actelor. E prea târziu, va rămâne șomer!

Azi, în Parlament, Ludovic Orban n-a răspuns la vreuna dintre întrebările concrete legate de implicarea sa în scandalul Unifarm. Cu un tupeu și o nesimțire nelimitate, ne-a spus doar cât de cinstit este el și partidul său. Ca să dovedească asta, cum s-a terminat dezbaterea, Unifarm a secretizat toate contractele de achiziții din pandemie!

Fix ce face Orban la centru este replicat de liberali oriunde în țară. Am aflat ce avere grandioasă are pacientul de lux al pandemiei, Flutur de la Suceava – bugetar de-o viață. Sau economistericul de serviciu Cîțu, ajuns stăpân peste un versant întreg de munte cu prețul desființării unei întregi direcții din Ministerul de Finanțe. Presa a publicat cum firma șefului consilierilor PNL din Iași a câștigat 17 (!!!) contracte pentru furnizare de măști către primării. Unica preocupare a guvernării este hrănirea marelui stomac liberal.

De aceea, nu ne vom opri aici. Îl vom chema pe Orban în fața comisiei de anchetă PANDE-MITA și-l vom trimite în șomaj prin moțiunea de cenzură. Fiindcă în epoca COVID-19, Orban&Co au devenit VIDOCRAȚIA care sufocă România”, se arată în postarea PSD.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *