Politic

Rareş Bogdan anunţă o nouă petrecere, după cea dată pentru fiica sa: “Trebuie să respectăm regulile”

Liberalul Rareş Bogdan a spus duminică, la Antena 3, răspunzând unei întrebări, că îl va sărbători săptămâna viitoare şi pe fiul său, aşa cum i-a făcut ziua fiicei sale, în urmă cu o lună.

“Binînţeles, dar nu cu 42 de persoane, pentru că prietenii mei sunt plecaţi în vacanţă, dar cu familia voi avea masă. Şi o să îi invit cu mare drag pe oameni să vadă că e simplă masă cu familia, socrii mei, fără nimic spectaculos, fără prieteni din politică, fără autorităţi, o petrecere la care copilaşii se aleargă, noi stăm la şase mese de câte şase persoane, absolut normal.

Eu nu refuz să trăiesc, nu o să-mi opresc viaţa. Noi trebuie să ne obişnuim cu acest virus, să trăim, nu să ne băgăm sub pat, trebuie să respectăm regulile”, a spus liderul europarlamentarilor PNL, Rareş Bogdan, duminică, la Antena 3.

Luna trecută, în presă s-a scris că liberalul Rareş Bogdan i-ar fi sărbătorit ziua fiicei sale cu peste 100 de persoane, deşi eram în pandemie şi în plină stare de alertă, când petrecerile erau interzise în interior.

Rareş Bogdan anunţă o nouă petrecere

Fostul jurnalist a reacţionat atunci şi a spus că la petrecere au fost cel mult 40 de persoane care au respectat regulile de siguranţă petru prevenirea limitării răspândirii cu COVID-19.

Averea fabuloasă a lui Rareş Bogdan. Ceasuri în valoare 200.000 de euro. Ce altceva mai are pe listă și câți bani are în conturi

ce e in mintea oamenilor care spun ca nu exista covid fenomenul explicat de dr cristian andrei Actualitate

12 Iul, 14:55

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *