Politic

Tăriceanu, după ce PNL lansează programul economic la Clubul Diplomaţilor: Pe terenul de golf? Locul numai bun să dea în gropi

“Cu cel puțin o lună întârziere și după ce speranțele multor români au fost năruite, Guvernul PNL ne anunță cu mare tam-tam că mult promisul plan de redresare economică va fi prezentat de Prim-ministrul Iohannis și adjunctul său Ludovic, astă seară, în grădinile de la Clubul Diplomatic din București! Ghinion însă, este doar prezentarea, pentru că măsurile efective vor fi adoptate peste încă vreo lună. Și tot așa, târâș-grăpiș, probabil până în campania electorală.

Probabil că locația nu a fost aleasă întâmplător, ci să îi vină ca mănușă dlui Iohannis. Într-una din pauzele sale de golf, între găurile 5 și 6, dl Iohannis își va face timp să taie ”panglica” programului economic, încercând astfel să-i dea o mână de ajutor și lui Ludovic!

Oameni buni, s-au terminat locațiile guvernamentale și simțiți nevoia să faceți conferințe de presă pe terenul de golf? E închis parcul Palatului Cotroceni? Sau grădinile de la Vilele Lac unde s-a autoizolat Orban? Și încercați o chermeză în aer liber pe terenul de golf?

Un program pentru relansarea economiei ar trebui să fie ceva serios, nu un spectacol cinic în vreme ce românii nu știu ce îi așteaptă mâine. Dar probabil este contextul ideal pentru acest guvern habarnist: locație numai bună să o dea în gropi (în acest caz în găurile de pe terenul de golf)!

Chiar nu vedeți că puneți prea multă energie în claxon și nu mai rămâne nimic și pentru motor? Chiar credeți că o să-i păcăliți la nesfârșit pe români cu șmecheriile astea ieftine? Guvernul PNL și tot partidul și-au fixat drept slogan “Klaus, fă-te că lucrezi!”.

P.S. Când veți face anunțul că nu veți majora pensiile și alocațiile îl vor chema cei din Guvernul PNL încă o dată pe Klaus Iohannis? Sau la evenimente cu impact negativ pentru el locatarul de la Cotroceni nu participă?”, a scris şeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *