Politic

Trădare supremă în USR. Un om de bază al partidului tocmai a anunțat că s-a înscris în PSD

Medicul stomatolog buzoian Mădălina Munteanu s-a înscris, vineri, în PSD, după ce a plecat din USR. Primarul Buzăului, Constantin Toma, a povestit că medicul Mădălina Munteanu s-a alăturat social-democraţilor după cel el însuși a convins-o că nu este “membru al acelui PSD de care se feresc unii”.

“Cum am convins-o pe Mădălina? Spunându-i că nici eu nu sunt membru al acelui PSD de care se feresc unii. Noi, aici, la PSD Buzău, și am susținerea domnului Ciolacu, vom aduce în față oameni care merită, care au demonstrat în meseria lor, oameni valoroși, cinstiți, intelectuali”, a spus primarul Constantin Toma.

De profesie medic stomatolog, Mădălina Munteanu este implicată și în acțiunile filantropice desfășurate la Buzău de Crucea Roșie. A fost foarte apreciată de buzoieni în timpul pandemiei după ce a avut iniţiativa de a deschide un cabinet stomatologic de urgenţă la Spitalul Județean.

“Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și care mi-au făcut această ofertă. Acțiunile mele sunt îndreptate înspre ajutorarea oamenilor oameni, multe sunt activități sociale, aici mă întâlnesc cu Partidul Social Democrat. Am colaborat bine cu domnul primar, mi-a susținut proiectele chiar dacă atunci activam la un alt partid, USR”, a spus Mădălina Munteanu, conform Buzoienii.ro.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *