Sport

Cine este cea mai căutată sportivă din lume pe Google în anul 2020. Și românii au dorit zilnic să afle detalii despre ea

Este vorba despre celebra Serena Williams, cea mai titrată tenismenă din toate timpurile. Aceasta a reușit în carieră, până acum 23 de titluri de grand slam și își dorește foarte mult să o egaleze și apoi să o depășească pe deținătoarea recordului la acest capitol, Margaret Court, care are 24.

În plus, ea mai câștigat 50 de titluri WTA, patru medalii olimpice trei la dublu feminin și una la simplu feminin pentru SUA. Serena Williams este și sportiva care a câștigat cei mai mulți bani din toate timpurile. Ea a fost timp de 319 săptămâni număul 1 mondial.

Astăzi este căsătorită cu fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, cu care are o fiică.

Revista Forbesc i-a estimat averea Serenei Williams la 225 de milioane de dolari și ocupă locul 80 într-un top al femeilor din SUA ca nivel de bogăție. Cariera în tenis i-a adus premii în valoare de 88,6 milioane de dolari, dar renumita sportivă a investit în afaceri care i-au crescut și mai mult averea.

În ultimii cinci ani, Serela a investit în 34 de startup-uri, şi-a lansat propriu brand de haine şi deţine acţiuni la Miami Dolphins şi UFC.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *