Sport

Laurențiu Reghecampf face lumină în scandalul pumnului aplicat de Anamaria Prodan lui Dan Alexa. Informații de ultimă oră

“Mie nu mi-a plăcut gestul pe care l-a făcut. Despre asta am discutat, nu am avut niciun fel de discuție, știam ce probleme erau la Astra în perioada respectivă.

M-a sunat ea. I-am zis că nu e ok să facă așa ceva, indiferent de ce se întâmplă, nu are cum să reacționeze în genul ăsta.

Dacă exista o legătură amoroasă între ei, nu mai existam noi. Nu am avut niciun fel de problemă eu cu Ana, mai ales pe subiectul ăsta.

Eu întotdeauna i-am spus ei să își controleze ieșirile, eu sunt retras, mai calm, eu sunt cel care o ține în anumite situații.

De multe ori nu poți controla asta, așa este ea, o fire mai vulcanică”, a spus Reghecampf, pentru Gsp.ro.

La finalul meciului Astra – FC Botoșani de anul trecut, la vestiare, Dan Alexa a avut o discuție aprinsă cu Anamaria Prodan, care îi este și impresar, iar la un moment dat. 

Dan Alexa a fost pălmuit de Anamaria Prodant. Scandalul ar pornit atunci de la fosta iubită a lui Dan Alexa, care a refuzat să plece de la stadion.

Tânăra a venit la meciul Astra – FC Botoşani şi nu a dorit să plece la finalul partidei. Andrada s-a postat pe o bancă de la intarea în stadion şi a aşteptat să iasă Dan Alexa. Gestul a înfuriat-o pe Anamaria Prodan, cea care primise asigurări că între cei doi nu mai există vreo legătură.
 

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *