Stiri Ultima Ora!

Alexandru Maxim, înainte de meciul cu Norvegia: ‘Vrem să practicăm un fotbal ofensiv, în care noi să avem mingea’

Alexandru Maxim a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că tricolorii au o revanşă de luat după ce în 11 octombrie norvegienii s-au impus la Oslo cu scorul de 4-0 în faţa României.

“Noi ne concentrăm pe meciul de mâine. Ştiu că adversarii nu au venit astăzi la Bucureşti, sper că vor veni mâine, cred că toţi vor să joace meciul. Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru. Sunt lucruri care nu depind de noi. Noi suntem fotbalişti şi trebuie să fim pregătiţi să jucăm mâine. Alte lucruri care nu depind de noi. Ne dorim cu toţii ca acest meci să se dispute pe teren. Chiar dacă avem o revanşă de luat, ne dorim cu toţii să jucăm mâine. Cu toţii ne dorim să nu se repete ce s-a întâmplat în Norvegia, suntem pregătiţi pentru a arăta diferit mâine seară. Nu cred că e vorba de emoţii, emoţii sunt la fiecare meci la echipa naţională. Pe teren toată lumea este concentrată. Îmi doresc ca meciul de mâine să se dispute şi cel mai bun să câştige. Noi de dorim să progresăm de la meci la meci. Vrem să practicăm un fotbal ofensiv, în care noi să avem mingea. Eu sunt foarte mulţumit şi fericit de ce am întâlnit la echipa naţională în ultima perioadă şi îmi doresc în continuare să fie un progres şi sunt convins că lucrurile acestea se vor întâmpla”, a spus Maxim, relatează News.ro.

Citeste si: Scrisoarea politicienilor, activiștilor și profesorilor universitari pentru următorul Parlament: 5 măsuri propuse pentru implementare

Meciul România – Norvegia, din grupele Ligii Naţiunilor, este programat duminică, la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *