Bucuresti Revista Presei Social Stiri Ultima Ora!

Alexandru Rafila, despre momentul întoarcerii elevilor la școală: Trebuie luate măsuri în funcție de fiecare școală în parte

“Trebuie organizată sala de examen astfel încât să existe posibilitatea de a-i plasa pe elevii care nu suportă masca pentru prea mult timp într-o poziție care să nu-i pună pe ceilalți în pericol. Noi nu trebuie să fim rigizi în soluții. Marea mea teamă legată de soluții e că vom încerca să le aplicăm într-un mod rigid.

O să vă dau un exemplu care pe mine m-a deranjat. Toată lumea discuta despre amenzi. Am văzut cazuri în care o persoană care mergea cu bicicleta, singur, a fost oprit și legitimat să se vadă dacă are legitimația asupra lui. Când faceți acest lucru, trebuie să-ți pui problema dacă există vreun pericol asupra sănătății publice prin activitatea omului respectiv? Noi trebuie să adaptăm măsurile pe care le luăm pentru ca toată lumea să înțeleagă ce înseamnă un pericol asupra sănătății publice.

În școli, când luăm măsuri, trebuie să fim flexibili și să le luăm pe cele mai bune. Se pot găsi soluții. Fiecare școală e altfel, trebuie să faci o evaluare de risc și să iei măsuri în funcție de ea”, a spus Rafila la Antena 3.

Alexandru Rafila, despre momentul întoarcerii elevilor la școală: Trebuie luate măsuri în funcție de fiecare școală în parte

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *