Bucuresti Revista Presei Social Stiri Ultima Ora!

Angajat al Ministerului Afacerilor Externe, diagnosticat cu coronavirus

MAE precizează că un angajat cu atribuții de execuție din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe a fost confirmat în cursul zilei de 8 iulie cu infecție de COVID-19. 

Din dispoziția conducerii MAE, au fost luate măsurile care se impun în relația cu autoritățile competente, respectiv măsuri de protecție pentru restul colectivului.

Cazurile de coronavirus din România au crescut considerabil în ultimele 24 de ore, Grupul de Comunicare Strategică raportând un număr-record de 555 de cazuri noi.

Până în momentul de față au fost confirmate 30.175 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.284 au fost externate, dintre care 20.799 de pacienți vindecați și 1.485 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. Până astăzi, 1.817 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

La ATI, în acest moment, sunt internați 237 de pacienți. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 796.484 de teste.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *