Stiri Ultima Ora!

Aurelian Bădulescu face DEZVĂLUIRI despre Robert Negoiță: ‘Una pentru o iubită, alta pentru un prieten, vreo două pentru protecție’

Aurelian Bădulescu i-a răspuns primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, după ce acesta din urmă a spus, miercuri seară, la B1 TV, a spus despre viceprimarul Capitalei că este un ‘cîine credincios’.

“In aceasta seara, Dl Robert Sorin Negoita a declarat, la un post de televiziune ca sunt un ‘bichon’.

Ma onoreaza! Cainele rasa bichon este destept, loial, iubitor.

Ii inteleg invidia domnului Robert Negoita, in curand fost primar al sectorului 3.

El fiind doar o potaie care a dat BAC – ul la 30 de ani, la un liceut ascuns din Ilfov, nu poate fi considerat nici destept, nici loial prietenilor si echipei, nici iubitor si intelegator cu oamenii.

Citește și: Starea de urgență revine în România! Primul județ în care se va întâmpla asta

Precizez ca mi-am facut toate studiile la timp, la varsta potrivita, la zi si la stat. Restul sunt subiecte de cancan! Cam ce se discuta pe inserat, pe la terasele ilegale ridicate de domnul Robert Negoita. Una pentru o iubita, alta pentru un prieten, vreo doua pentru protectie.

Aviz amatorilor!”, a spus Aurelian Bădulescu.

“Îmi pare rău. Îi transmit un mesaj stăpânei: în București se amendează, dacă nu ții câinele legat în lesă și cu botniță.

E Bichon de talie mare, bine hrănit. Am convingerea că instituțiile statului știu să-și facă datoria. Este câinele pe care îl amuță asupra oricui iese din rând. Dă drumul la Grivei pe el”, a declarat Robert Negoiță.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *