Stiri Ultima Ora!

Bucurie mare pentru fanii lui Diego Maradona – Fosta stea a fotbalului argentian a ieșit din spital după operația pe creier

Citește și: EXCLUSIV SURSE Bănicioiu a DEPRINS o ‘încredere’ sporită în procurorii DNA după învinuire – Merge ore în șir la DNA FĂRĂ avocați pentru proceduri SALVATOARE

Maradona a părăsit într-o ambulanţă clinica din Olivos, în faţa căreia s-au adunat numeroşi fani şi fotoreporteri. Vedeta a fost transportată la o reşedinţă din districtul Nordelta din apropiere de Buenos Aires, aproape de locul în care locuiesc fiicele lui şi unde îşi va continua recuperarea.

Maradona a fost operat cu succes pe creier, la 3 noiembrie, pentru îndepărtarea unui hematom subdural, descoperit în urma unei investigaţii CT.

Citește și: EXCLUSIV DOSAR Peste 20 de întâlniri între ofițerul ‘MILIONAR’ Fleancu, ‘SĂGEATA’ sa și afaceristul ‘STORS’ de bani – Suma de bani creștea de la o întâlnire la alta

Hematomul ar fi fost produs “de un traumatism” şi ar putea fi rezultatul unei lovituri pe care fostul fotbalist a suferit-o în ultima vreme.

Citește și: Șeful din DGASPC Timiș a fost ARESTAT PREVENTIV – Ar fi cerut de aproximativ 100 de ori MITĂ de la cei ce doreau să obțină indemnizații de handicap pentru copii

Internat iniţial într-un spital din La Plata, cu o zi înainte, suferind de anemie şi deshidratare, Maradona a fost transferat la o clinică din Olivos pentru intervenţia pe creier.

Antrenorul echipei argentiniene Gimnasia a împlinit, la 31 octombrie, 60 de ani şi nu a putut sărbători aşa cum şi-ar fi dorit, după ce a fost contact cu un caz pozitiv Covid-19.

Însă testul efecuat de el a fost negativ, dar totuşi, potrivit Clarin, fostul jucător a părut foarte slăbit în ultima perioadă.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *