Stiri Ultima Ora!

CTP a achiziționat o suprafață de 95.000 mp de clădiri de la Cromwell Property Group, cea mai mare achiziție logistică din 2020

CTP, dezvoltator și administrator de parcuri industriale și logistice, achiziționează o suprafață de 95.000 m2 de clădiri de la grupul australian Cromwell Property Group, reprezentând cea mai mare tranzacție din punct de vedere al suprafeței de pe piața logistică din România în 2020.

Prin această achiziție, compania extinde CTPark Bucharest, care ajunge la peste 500.000 m2 închiriabili și devine, astfel, unul dintre cele mai mari parcuri logistice din regiune, cu peste 100 de clienți activi, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Medicul ‘erou’, doar un mit? Concluziile unul fost polițist criminalist de la Giulești și Colectiv: ‘A încercat să mai dreagă busuiocul, căci se simțea vinovat’

Cele 12 clădiri amplasate în interiorul CTPark Bucharest au spații ce încep de la 1.700 de m2 și ajung la peste 10.000 m2. Aceste spații vin în completarea clădirilor existente, clienții existenți întărind comunitatea de afaceri din acest parc.

„Achiziția Cromwell completează portofoliul nostru de la km 13 din parcul de pe autostrada A1. Planul nostru este să reamenajăm parcul astfel încât să îl aducem la standardele CTP, prin eficiență energetică, luând în calcul și aspectul clădirilor. De menționat este că, portofoliul Cromwell include o clădire multifuncțională, care acum nu este operațională, dar va fi adusă la viață până la mijlocul anului viitor. Aici vom crea un CTP Clubhouse cu funcțiuni multiple – de la restaurant și cafenea, la sală de fitness și săli de conferință, care să sprijine rezidenții în atragerea forței de muncă de calitate și accesul facil la servicii de bază și chiar divertisment”, a declarat Andreea Enescu, Transaction Manager CTP România, orchestratorul acestei tranzacții.

Achiziția clădirilor din portofoliului Cromwell a fost intermediată de către agenția de real estate JLL.

În România, CTP este dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 1.250.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *