Stiri Ultima Ora!

Dennis Man, FCSB: La pauză, Mister ne-a mobilizat mai bine, ştiam că nu aveam nimic de pierdut şi aşa a venit şi golul

Fotbalistul Dennis Man a declarat, miercuri seară, că jucătorii de la FCSB au fost mobilizaţi mai bine la pauza meciului cu Sepsi, din finala Cupei României, reuşind astfel să câştige, anunță news.ro.

“Am întâlnit un adversar care joacă foarte bine, în finală forţele sunt egale. Cred că în prima repriză am intrat timoraţi. La cabine, Mister ne-a mobilizat mai bine, ştiam că nu aveam nimic de pierdut şi aşa a venit şi golul. Şi staful ce a fost şi-a făcut treaba bine, avem unul nou, sperăm ca anul viitor să fie mai bun”, a declarat Man.

Citește și: Starea de urgență revine în România! Primul județ în care se va întâmpla asta

Întrebat despre un eventual transfer în străinătate, Man a spus: “Sunt plecat peste tot şi nicăieri. Eu încerc să ignor aceste poveşti şi să-mi fac treaba cât mai bine. Sper ca anul viitor să-mi fac treaba cât mai bine, mai ales că datorăm acest lucru suporterilor”.

FCSB a câştigat Cupa României, primul trofeu după cinci ani, după ce a învins, miercuri, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe. Golul a fost marcat de Denis Man, în minutul 65, după o gravă eroare defensivă a adversarilor. FCSB a cucerit ultima dată trofeul în 2015, an în care a reuşit eventul. Acesta a fost primul meci al noului antrenor al FCSB, Anton Petrea, care l-a înlocuit pe Bogdan Argeş Vintilă.

Citește și: Dinamo va avea un nou stadion: Marcel Vela a făcut anunțul .

Bouhenna (Sepsi) a fost eliminat, în minutul 80, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *