Bucuresti Revista Presei Social Stiri Ultima Ora!

Director Victor Babeş, despre explozia numărului de îmbolnăviri: ”De ce toată lumea crede că…”

Ultimele informaţii transmise de Grupul de Comunicare Strategică, arată că au fost înregistrate alte 460 noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

 Dr.Simin Aysel Florescu, directorul medical al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babes” din București, a tras un nou semnal de alarmă  cu privire la numărul tot mai mare de infectări de coronavirus.

”Din păcate, se confundă noţiunea de relaxare, cu noţiunea de iresponsabilitate. Relaxarea este una, înseamnă reluarea unor activităţi de care aveam cu toţii foarte mare nevoie, în primul rând activităţi comerciale, servicii, etc., dar relaxarea nu implică abandonarea măsurilor de prevenire a transmiterii. Sunt două măsuri diferite.

De ce Dumnezeu, toată lumea crede că relaxare înseamnă să nu mai porţi mască, să nu te mai speli pe mâini şi să stai grămădă cu toţii? Acesta este motivul pentru care astăzi avem acest număr de cazuri şi noi, medici privim cu îngrijoare aceste aspecte, pentru că dacă vom continua în acest ritm, lucrurile vor sta foarte prost. Ne vom întoarce de unde am plecat, ba chiar mai rău!”, a spus Simin Florescu la Antena 3.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *