Stiri Ultima Ora!

Donald Trump a vorbit la Fox News: A spus că ‘va face lucrul corect’, după numărarea tuturor voturilor legitime

Preşedintele american, Donald Trump, a afirmat vineri că este ”un realist” care va respecta Constituţia Statelor Unite după numărarea tuturor voturilor legitime, dar că aşteaptă să vadă cum procedează statele în certificarea rezultatelor finale ale alegerilor, a anunţat corespondentul Fox News, Geraldo Rivera, transmite New York Post.

Rivera a afirmat într-o serie de tweeturi că a avut o ”discuţie telefonică de suflet” cu Trump, pe care l-a descris ca fiind ”un prieten”.

Citește și: Situație dificilă pentru fostul deputat PSD Cristian Rizea: Igor Dodon i-a respins cerere de azil politic

”Pare ca un campion de categorie grea care are mai puţine puncte înainte de runda finală, dar care este hotărât să lupte, ştiind că toţi arbitri au atribuit lupta celuilalt. Cu toate acestea, va răspunde ultimului apel, în încercarea unui knockout despre care ştie că are şanse mici”, a scris Rivera.

Acesta a mai scris că Trump este ”un realist” care va face ”lucrul corect”, scrie news.ro.

Citește și: Cercetătorii au descoperit o nouă genă „ascunsă” în SARS-CoV-2! Ce arată, mai exact, descoperirea

”Dar vrea să vadă ce fac statele în privinţa certificării. Pare hotărât să se lupte pentru fiecare vot chiar dacă pierde, a vorbit mai mult despre realizarile sale”, a arătat Rivera.

Trump ”a părut a fi mâhnit în special de atacurile sălbatice la adresa preşedinţiei sale din minutul în care a fost ales” şi şi-a exprimat ”dispreţul în mod special faţă de falsul referitor la Rusia şi procesul pentru suspendarea sa, condus de Pelosi”, a mai scris Rivera.

Citește și: Solicitare către MApN! Se cere degradarea generalului Gabriel Oprea și retragerea decorațiilor acordate .

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *