Stiri Ultima Ora!

Donald Trump coboară în stradă: Anunță că vrea să meargă la un mare miting ce urmează să aibă loc în Washington

Preşedintele Donald Trump, care nu şi-a recunoscut nici acum înfrângerea în faţa rivalului său Joe Biden, a afirmat vineri că intenţionează să se deplaseze la o adunare a susţinătorilor săi, de sâmbătă, de la Washington, pentru că aceştia vor să-şi exprime susţinerea faţă de el, relatează AFP.

“Îmi încălzeşte inima să văd toată această enormă susţinere, în special aceste adunări spontane care înfloresc în toată ţara, dintre care una de amploare sâmbătă în D.C. Aş putea chiar să încerc să trec să zic bună ziua”, a postat Trump pe Twitter. “Alegerile au fost trucate”, a repetat el cu acest prilej, scrie agerpres.ro.

Citește și: Situație dificilă pentru fostul deputat PSD Cristian Rizea: Igor Dodon i-a respins cerere de azil politic

Donald Trump, aproape absent din viaţa publică după alegerile prezidenţiale, va ieşi vineri din umbră pentru prima dată de la anunţul victoriei lui Joe Biden.

Preşedintele republican, care refuză să răspundă întrebărilor presei de zece zile, a susținut o alocuţiune din grădinile Casei Albe, privind operaţiunea “Warp Speed”, care coordonează strategia de vaccinare a guvernului împotriva coronavirusului.

Citește și: Cercetătorii au descoperit o nouă genă „ascunsă” în SARS-CoV-2! Ce arată, mai exact, descoperirea .

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *