Stiri Ultima Ora!

Fost ministru al Muncii: Orbane, ține tu o ședință de Guvern afară în frig și ploaie! Deschideți piețele!

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, îi recomandă premierului Ludovic Orban să țină o ședință de Guvern afară în frig și ploaie, iar pe urmă să regândească decizia de a ține piețele închise.

Citește și: Analiza specialiștilor: când va începe scăderea cazurilor de Covid-19 în România/SURSE

”DESCHIDEȚI PIEȚELE! NU-I UMILIȚI PE CETĂȚENII ROMÂNI!

ORBANE, ȚINE ȘI TU O ȘEDINȚĂ DE GUVERN AFARĂ ÎN FRIG ȘI ÎN PLOAIE!

Iohannis, în calitate de președinte PNL, și guvernul său, susținut de USR, îi umilesc pe români și nu vor să admită că au luat o decizie greșită, care obligă oamenii să-și vândă produsele în condiții insalubre, în frig și, în ploaie. A trecut o săptămână de când președintele Iohannis refuză să promulge legea susținută de PSD, privind redeschiderea piețelor agroalimentare.

Guvernul susținut de Dreapta Unită vrea să se răzbune pe țărani, pe care îi consideră votanții PSD. Altfel nu se explică cinismul de care dau dovadă. Din punct de vedere medical măsura închiderii piețelor s-a dovedit a fi una fără nici un efect, nu a schimbat cu nimic evoluția pandemiei.

Peneliștilor nu le pasă decât de buzunarele lor, nu le pasă de români, de aceea distrug tot ce este românesc și vând România la bucată!

Cinismul, răutatea și incompetența lui Iohannis a ajuns prea departe! Oamenii se plâng că nu mai au nimic, iar el împarte țara în PSD-iști și PNL-iști, în buni și răi, în funcție de interesul său electoral!

PIEȚELE REPREZINTĂ PENTRU NOI VERITABILE SUPERMARKETURI ROMÂNEȘTI!”, scrie Marius Budăi.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *