Stiri Ultima Ora!

FOTO – Mihai Tudose, apariție de senzație la România TV: Mesajul de pe masca fostului premier

Europarlamentarul Mihai Tudose, vicepreședintele PSD, a fost invitat joi seara la România TV, la emisiunea realizată de Victor Ciutacu. Fostul premier și-a făcut apariția cu o mască neagră, cu un mesaj special.

„Avem și noi lipsuri, dar suntem cei mai buni!”, scria pe masca neagră a lui Tudose, desupra unui desen care reprezenta o gură zâmbitoare, cu doi dinți lipsă.

„Nu suntem cei mai buni, dar suntem mai buni și mai curați decât ceilalți. Eu nu sunt epidemiolog, dar de bun-simt este că atunci când stabilești niște reguli, se aplică tuturor, nu că ținem Sibiul deschis, că mai are cineva o treabă. Vă dau exemplu la Brăila, când au apărut 5 cazuri într-un sat de lângă mall, au închis mall-ul. Acum aflăm că o aplicăm unde vrem, unde nu vrem nu o aplicăm. Justificarea asta că nu intrăm în carantină pentru că avem medici buni, însemnă că în alte orașe sunt medicii proști? (…) Coliva e gata, dar acum dau cu frișcă pe ea și ne spun că uite ce tort frumos ne așteaptă. După 6 decembrie o să vedem că e colivă”, a declarat Tudose.

content-image

content-image

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *