Stiri Ultima Ora!

Gabriela Firea, după vizitele tandemului Orban-Dan în spitale: ‘Surpriză! Totul este lăsat în bună regulă şi organizare, investiţiile din ultimii 4 ani se simt’

Gabriela Firea reacţionează la vizitele făcute de premierul Ludovic Orban şi de primarul Nicuşor Dan în spitalele administrate de Primăria Capitalei. După ce Orban a recunoscut că nu s-a descoperit nicio neregulă, Firea îl trimite pe premier să verifice şi spitalele administrate de Ministerul Sănărăţii.

““Ludovice, uite-asa un obraz gros avem! Dar sa nu mai zici cuiva! Sa ramana intre noi!” Asta-i zice primarul dreptei unite in rele premierului dreptei care a falimentat economia si a dat de gard lupta cu pandemia!

Azi s-a consumat episodul : plimbat de mână prin spitalele din Bucuresti, administrate de Primarie. Cu scopul de a gasi ceva gresit – prilej să mai dea o declaratie anti-Firea.

Surpriza! Totul este lăsat in buna regula si organizare, investitiile in sanatate din ultimii 4 ani se simt.

Pe cand o vizita la spitalele din subordinea ministerului?

Va dau eu, puisorilor, lista spitalelor de sub Tataru care sunt adevarate pericole pentru pacienti! Fara avize ISU, fara incercare de remediere, fara progres, fara respectarea masurilor primite.

Si nu, nu va grabiti sa dati vina pe medici si manageri! Ei au facut tot ce este omeneste posibil!

Voi sunteti vinovati, pentru ca ati taiat mereu banii de la Sanatate!

Si cand eu am investit 4 ani in spitalele Primariei, am facut-o doar cu votul consilierilor generali social democrati.

Cei de dreapta s-au opus, au votat impotriva, in dispret fata de nevoile bucurestenilor!

“Uite-asa un obraz gros avem, Nicusoare! Maine mergi cu mine in campanie electorala, sa ma aleg deputat de Bucuresti, la cantinele sociale, cresele, centrele pentru persoanele vulnerabile din Capitala! Da, alea deschise sau in care a investit masiv Firea. Am auzit ca-s bune pentru o poza de campanie!” – zice Orban, cocotandu-se obraznic pe munca altora”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *