Bucuresti Revista Presei Social Stiri Ultima Ora!

Gabriela Firea: „Nu dăm vouchere, nu dăm bonuri, nu plătim populaţia să vină să se testeze”

Gabriela Firea susţine că cei care vor participa la acest proiect nu vor primi vouchere sau bonuri, Primăria urmând să deconteze unităţilor medicale suma necesară pentru această testare.

„Această testare din municipiul Bucureşti ne va da imaginea infectării din acest moment şi împreună cu autorităţile centrale vom putea să luăm cele mai bune măsuri de relaxare. În ce constă concret acest proiect «Testează pentru Bucureşti».

Primăria Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale, va realiza parteneriate cu toate spitalele de stat şi clinicile private care vor dori să intre în acest proiect, acreditate de către Ministerul Sănătăţii şi avizate ca şi circuite medicale de către DSP.

După realizarea parteneriatului, vom lansa, deci în câteva zile, platforma unde se vor putea înscrie online, voluntar, bucureştenii care vor să fie testaţi cu teste PCR, deci nu din cele rapide, contestate, despre care s-a spus că dau anumite erori şi nu e bine să confunzăm populaţia”, a spus Gabriela Firea

Firea: Nu dăm vouchere, nu dăm bonuri, nu plătim populaţia să vină să se testeze 

„Este vorba despre decontarea acestui serviciu medical pe care Primăria Capitalei prin ASSMB o face către spitalele de stat şi clinicile private partenere, cuantumul de 200 de lei fiind suma pe care în acest moment statul, prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate, o decontează spitalelor de stat şi clinicilor private pentru testarea de antigen, testarea PCR”, a mai afirmat Firea.

11 mii de bucureșteni vor fi testați de COVID-19

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *