Stiri Ultima Ora!

GALERIE FOTO – Bărbat reținut pentru trafic de droguri: deținea 6,5 kg de cannabis, 113 grame de 3MMC și 55 grame de Eutylon

La data de 22.09.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, în formă continuată și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată.

„În fapt s-a reţinut că, în perioada 14.09.2020 – 22.09.2020, inculpatul a desfășurat mai multe activități de trafic de droguri de mare risc şi produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fiind prins în flagrant cu ocazia efectuării ultimei tranzacții de comercializare a drogurilor.

La data de 22.09.2020, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad au efectuat un număr de 2 percheziții domiciliare la locuințele deținute de inculpat, în urma cărora au fost identificate și ridicate cantitatea de aproximativ 6,5 kg de cannabis, 113 grame de 3MMC, 55 grame de Eutylone (produse susceptibile de a avea efecte psihoactive) și sumele de 13.000 de lei și 50 de euro.

La data de 23.09.2020, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, au precizat reprezentanții DIICOT într-un comunicat de presă.

content-image

content-image

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *