Stiri Ultima Ora!

Ionel Arsene, apel către politicieni după incendiul de la Piatra Neamţ: ‘Să nu folosească acest eveniment tragic în interes politic sau electoral’

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a transmis un mesaj public prin care le cere politicienilor să nu folosească evenimentul tragic de la Secția ATI. Nu este momentul să vă cățărați pe cadavre, a spus Arsene care a adăugat că toți cei vinovați vor fi trași la răspundere.

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a scris un mesaj pe Facebook prin care a transmis condoleanțe familiilor îndoliate și le-a cerut politicienilor să nu folosească tragedia în scop electoral.

El a mai anunțat că vinovații pentru tragedia produsă la spitalul aflat în subordinea Consiliului Județean Neamț vor fi trași la răspundere.

„Fac un apel către întreaga clasă politică să nu folosească acest eveniment tragic în interes politic sau electoral. O tragedie națională nu trebuie să fie manipulată pentru interesele politice efemere ale unora sau altora. Nu este momentul să vă cățărați pe cadavre! Ne plângem morții, oameni care au sfârșit sub privirile celor care făceau tot ce le stătea în putere ca să îi salveze! Nu folosiți această tragedie în scop electoral. Organele abilitate au pornit o anchetă pentru a afla care sunt cauzele și cine sunt vinovații acestei tragedii. Sunt primul care susțin că toți cei care vor fi găsiți vinovați pentru această nenorocire vor trebui să plătească!”, a spus, pe Facebook, Ionel Arsene.

Șeful CJ Neamț a mai spus că primele concluzii ale anchetei vor fi cunoscute duminică.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *