Stiri Ultima Ora!

Klaus Iohannis, mesaj de ULTIMĂ ORĂ: Am fost la Biserică, ne-am RUGAT pentru victime. E necesară o reformă a sistemului de sănătate

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut declarații de ultimă oră după incendiul de la ATI Piatra-Neamț, în care au murit 10 oameni.

Citește și: ALERTĂ alimentară emisă de ANSVA: produse periculoase RETRASE URGENT de la vânzare

“Este o imensă tragedie ce s-a ăntâmplat la spitalul din Piatra Neamț. Vin din Biserică, unde cu toții ne-am ruat pentru victime. Ce pot să spun. Condoleațe familiilor îndoliate și celor care au supraviețuit, însănătoire grabnică. E foarte important să se afle cum a fost posibil un astfel de incendiu pentru a evita pe viitor astfel de situați groaznice. Acest incident ne arată de ce este necesară o reformă a sistemului de sănătate din România.

Cred că echipele care au mers acolo să verifice cauzele acestui incendiu vor comunica imediat cauzele și trebuie trase concluzii pentru a preveni alte incidente. Din păcate, pandemia care a venit peste noi a dus tot sistemul într-o stare de încărcare extraordinară și tehnicienii trebuie să se aisgure că aparatele funcționează așa cum trebuie pentru preveni astfel de tragedii”, a declarat Iohannis.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *