Bucuresti Revista Presei Social Stiri Ultima Ora!

Ludovic Orban: Declarația profesorului Cercel, inacceptabilă

„Domnul Cercel a fost schimbat din funcția de președinte al Comisiei anti-COVID și a fost schimbat în urma mai multor declarații publice.

Ultima declarație a fost inacceptabilă, declarația cu planul propus care practic i-ar fi introdus pe părinții și bunicii noștri în carantină, în care se vorba inclusiv de ruperea de familie, lucruri inacceptabile”, a spus Ludovic Orban.

„Comunicarea publică mai ales în vreme de criză și mai ales din partea unei persoane care deținea o funcție importantă, președintele comisiei care funcționa la nivelul Ministerului Sănătății în bătălia anti-COVID, sunt extrem de grave pentru că ele produc efecte emoționale, ele afectează psihic categorii ample de persoane și prezentarea unor astfel de măsuri care nu au nicio legătură și care nu sunt acceptate de autorități și de guvern creează efecte extrem de negative.

Nu a avut nicio legătură, este o decizie de bun-simt care a fost luată pentru că domnul Cercel a mai făcut declarații publice legate de testarea în masă cu teste rapide care nu au precizie de 100% și care ar fi riscat să genereze efecte extrem de negative”, a declarat Ludovic Orban, vineri seară, la Antena 3.

Ludovic Orban: Declarația profesorului Cercel, inacceptabilă

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *