Bucuresti Revista Presei Social Stiri Ultima Ora!

Masca revoluționară recomandată de dr. Adina Alberts. Poate fi purtată cu ușurință în timpul verii

Medicul Adina Alberts prezintă o mască inedită, pe care a achiziționat-o din Grecia, acolo unde a fost în concediu. 

”Mulți dintre dumneavoastră v-ați anulat planurile de vacanță din cauza nesiguranței în ceea ce privește acțiunile autorităților. Pe scurt, vă spun ce am văzut eu în țara elenă în ultimele zile și cum tratează ei pandemia.

Am plecat cu avionul, o companie elenă, iar la sosirea în Atena, pasagerii au fost testați pentru COVID-19, testare PCR.

Am fost rugați respectuos să ne autolimităm deplasările timp de o zi, până când sunt gata rezultatele testelor COVID-19, însă nimic nu a avut caracter obligatoriu. Ni s-a spus că vom mai auzi de ei DOAR în caz că e ceva în neregulă! Grecii sunt asumați, responsabili în fața pandemiei și tratează oaspeții exemplar. Am găsit o curățenie remarcabilă, peste tot aveam la îndemână măști și dezinfectante, circuite bine puse la punct pentru protejarea clienților cât și un nou tip de mască, foarte eficientă și comodă!”, a dezvăluit dr. Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Masca inovativă descoperită de Adina Alberts în Grecia. Poate fi purtată cu ușurință în timpul verii

”Tipul acesta de mască l-am întâlnit pentru prima oară acolo și chiar ne-am achiziționat și noi câteva. Masca este din plexiglas și acoperă gura și nasul. Este ca o vizieră, dar fixată pe bărbie. Ea poate fi reutilizată foarte mult timp, însă cel mai important este că această mască de plexiglas permite purtătorului să respire ușor și eficient, mai ales lucrătorilor din HORECA pe căldurile astea….

Această țară este categoric un exemplu. Grecia a căutat soluții, în loc să se grăbească să pună totul pe STOP. Și iată-i, își continuă viața”, scrie Adina Alberts pe Facebook.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *