Stiri Ultima Ora!

Nicușor Dan acuză greaua moștenire în combaterea crizei Covid-19 din București: ‘E un întreg set de măsuri pe care primăria nu le-a luat!’

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, spune că administrația condusă de fostul edil nu a luat măsurile corecte pentru a împiedica răspândirea virusulu Sars-Cov-2. El spune că a lipsit o coordonare între Direcția de Sănătate Publică și Primărie, ambele fiind nevoite în această perioadă să lupte în comun cu epidemia.

„DSP-ul are voința, dar n-are resursele. A lipsit un parteneriat cu Primăria Capitalei, care are resusele să ajute direcția. Al doilea lucru care a lipsit a fost o testare profesionistă, pe categoriile care transmit această boală. Pe aceste persoane trebuia să fie făcute testări pe care primăria trebuia să o facă, dar n-a făcut-o.  E un întreg set de măsuri pe care primăria nu le-a luat.

Eu sunt convins că pandemia poate fi ținută sub control în București. Îi văd pe bucureșteni că poartă mască și sunt convins că o să trecem cu bine peste această criză sanitară.

Carantina de noapte – e o discuție pe care să o avem cu specialiștii. Una din măsuri e decalarea programului marilor angajatori pentru a adapta transportul public”, a declarat Nicușor Dan la Digi24.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *